29. september, 2009  |  Skriven av Anni Dahms, Anni's Vitalshop

Kombinationsringar från Spinning Jewelry

Kreativt och originellt, är nyckelorden som betecknar Spinning Jewelry. Spinning Jewelry är en spännande serie ringar ifrån Danmark som ger kvinnor möjligheter att designa sina egna ringar, så de inte behöver kompromissa med sin egen personliga stil. Med Spinning Jewelry kan man sätta samman, ”designa och redesigna” sina ringar, allt efter nya trender, humör, personlighet och anledning.
Dagens smyckesindustri rör sig mer och mer i riktning mot modevärlden, men vi vill fortfarande gärna ha tidlös klassisk design, samtidigt som vi drivs av lusten att skilja oss från mängden och understryka vår personlighet och stil. Detta har den danske guldsmeden och designern Lina Mørk mött med sina kombinationsringar. 2003 kom de första kombinationsringarna på marknaden och efter det har de blivit så populära att de nu också säljs på den internationella marknaden.

Genom att kombinera klassisk smyckesdesign och modesmycken har Spinning Jewelry på rekordtid blivit ledande på marknaden inom konceptet "samlarsmycken".
Alla ringarna är framställda av sterlingsilver med detaljer i halvädelsten, diamanter, pärlor och 14 karats guld. Dessutom bjuder kollektionen på ett urval av guldringar i 8 karat. Alla ringarna har genomgått inte mindre än 17 processer för att säkerställa den goda kvaliteten och hållbarheten.
Ringarna tillverkas i sex fasta storlekar från XXS till XL och finns i en mängd olika färger.
Spinning Jewelry är en serie som hela tiden experimenterar med nya ytor, färger och former. Kollektionen som består av mer än 100 unika ringar, utökas regelbundet med nya designer.

Diamanter är en kvinnas bästa vän
Och därför har Spinning Jewelry också en kollektion bestående av 10 ringar med diamanter på 0.03 karat. De kan naturligtvis kombineras med Spinning Jewelrys övriga kollektion.

Hösten 2009
Höstens nya kollektion bjuder på sprudlande färger, markanta och geometriska detaljer, hjärtan, stjärnor, blommor och fullt med energi. Men det finns också en mer klassisk och romantisk kollektion med spetsar och filigran med detaljer i färgerna svart, champagne och grönt. Och så är det naturligtvis fritt för var och en att själv kombinera som man själv har lust till.

Om Spinning Jewelry
Den kreativa och dynamiska duon bestående av guldsmeden och desigern Lina Mørk och företagaren Hans Henrik Nygaard, har arbetat tillsammans i mer än 10 år och har lanserat flera smyckeskollektioner under namnet Unika Design. Hans Henrik Nygaard startade Unika Design för över 20 år sedan i en enkel källarlokal i Århus, men det var först 2003 som Lina Mørks kombinationsringar blev framställda. Källarlokalen i Århus utgör i dag basen för Spinning Jewelry.

Spinning Jewelrys ringar kan köpas hos Vitamina i Centro Idea.

Senaste nyheterna

Turistsäsongen 2020:

Fler vaccin på väg – men först om ett år

Costa del Sol siktar på Fas 2

Turistsäsongen börjar redan i slutet av juni

Spanien inför ny medborgarlön

Miljontals spanjorer har ekonomiska problem

Läs också

Carolina Fedko

Skriven av Sara Laine

Fru Flytts efterträdare – Den röda flyttbilen kör fortfarande

La Sueca hälsar välkommen till En Sueco juni 2020

Costa del Sol i Fas 2 på måndag

Barer och restauranger får ha öppet till kl. 03

Turistsäsongen 2020:

Fler vaccin på väg – men först om ett år

Annons

Läs också

Drömmen om att flytta till Spanien!

Skriven av En Sueco

Tydligare regler kring språkbruk på casino

Skriven av En Sueco

Miljontals spanjorer har ekonomiska problem

Skriven av En Sueco

Obligatoriskt att bära munskydd

Skriven av En Sueco

Hotell Hilton redo att öppnas

Skriven av En Sueco

Lättnader i Spanien: Málaga jublar i Fas 1

Skriven av En Sueco

Costa del Sol hoppas på den spanska turismen

Skriven av En Sueco

Munskydd blir obligatoriskt

Skriven av En Sueco