Sergio García försvarar sin titel till Andalucía Valderrama Masters

Sergio García försvarar sin titel till Andalucía Valderrama Masters

”Valderrama har alltid varit speciell för mig.” Orden kommer från Sergio García, som deltar i och är värd för den fjärde upplagan av Andalucía Valderrama Masters, som går av stapeln den 18-21 oktober på den prestigefulla banan i San Roque. Här kommer Sergio García att både försvara sin titel och agera värd i samband med sin välgörenhetsorganisation.

 
”Jag ser verkligen fram emot att återvända och försvara min titel, som jag ju var så glad över att vinna. Valderrama har alltid varit mycket speciell för mig. Det är en av världens bästa banor med snabba greener och så är underhållet fantastiskt. Här känner jag mig som hemma”, säger Sergio García inför turneringen.
Förra året underhöll Sergio García de spanska fansen med en känsloladdad seger då han tog sin tredje seger på Valderrama. Innan dess hade han vunnit Major-titeln på Augusta National samt Omega Dubai Desert Classic-trofén.
 
”Att vinna på en bana som betyder så mycket för mig, och göra det i en tävling vari min organisation spelar en så stor roll, gjorde segern än mer speciell”, förklarar han.
 
Andalucía Valderrama Masters sponsras av Junta de Andalucías avdelning för turism samt idrott och banan är en av Europas svåraste. Den har smala fairways som flankeras av korkekar, greenerna är små och snabba, och så utmanas spelarna hela tiden av vinden som ofta blåser i området. Ingen seger är säker på Valderrama förrän sista hålet är spelat.
 
År 2017 donerade Sergio Garcías organisation alla insamlade medel från Andalucía Valderrama Masters till Madrids universitetssjukhus La Paz, och bidrog således till renoveringen av barnröntgenavdelningen.
Han startade välgörenhetsorganisationen 2002 med syfte att ge ekonomiskt utsatta barn och unga en chans att spela golf som en gratis fritidsaktivitet.
 
Försäljningen av biljetter till Andalucía Valderrama Masters har redan börjat och priserna ligger mellan 8 – 20 euro. Dagspriser: onsdag 17 oktober (Pro-Am) 8 euro, torsdag 18 och fredag 19 oktober (första och andra delen av turneringen) 12 euro, lördag 20 och söndag 21 oktober kostar inträdet 20 euro per dag. Gratis inträde för barn under 14 år i vuxet sällskap.
Biljetter kan köpas på: www.eventbrite.com
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.