30. november, 2018  |  Skriven av En Sueco

Jesper Hertz är ett känt ansikte i investerarvärlden på Costa del Sol

Nu är han Core Capitals nya representant

”Core Capital arbetar med förmögenhetsförvaltning och rådgivning till privatpersoner oberoende av leverantörer och banker”, säger Core Capitals direktör Jakob Kjelgaard, som är glad över nyheten att Jesper Hertz nu börjar hos Core Capital, och han fortsätter: ”Jesper har inte mindre än 28 års erfarenhet från bankvärlden på Costa del Sol, så när jag hörde att Nordeas avdelning på kusten stängt kontakta jag honom på en gång.” Jakob och Jesper har varit kollegor inom bankvärlden tidigare och bägge ser de fram emot den unika möjlighet som nu skapats på private investment-marknaden på Costa del Sol. Att bankerna stängt en efter en är nämligen någonting som de kan märka hos Core Capital. ”Det är precis rätt tidpunkt för oss att etablera oss på Costa del Sol, just på grund av det hål som ska fyllas hos privata investerare”, berättar Jesper som också betonar att de danska och svenska bankerna som finns kvar nästan bara erbjuder bostadslån.
 
Costa del Sol är inte främmande för Core Capital, vars grundare Jakob Kjelgaard bott här. ”Core Capital startades faktiskt år 2006 efter en efterfrågan från en kund. Vi var alltså här före, under och även nu efter krisen”, berättar Jesper, som inte sticker under stol med att det bäddar för kvalitet och nog även speciellt för integritet, att det var en kund som efterfrågade att företaget skulle startas.
 
Core Capital är ett helt opartiskt företag vars intäkter enbart kommer från deras kunder. ”Det hjälper oss att sätta oss i ögonhöjd med våra kunder, med andra ord skulle man kunna säga att vi sitter på samma sida av bordet som våra kunder”, säger Jakob. Och faktiskt finns redan en stor del av kunderna på Costa del Sol. Det är en kundkrets som Jesper Hertz nu ser fram emot att kunna betjäna och hjälpa med deras investeringar.
Snart kommer Core Capital dessutom att öppna ett fysiskt kontor på Costa del Sol men fram till dess sker konsultationerna hos kunderna själva.
 
Jesper Hertz kan kontaktas på:
+34 609 507 256

 

Senaste nyheterna

Goya kommer till Málaga

Svenska kyrkan har öppnat med ny kyrkoherde

Andalusien storsatsar

Araber vill bygga för 6 miljoner euro

Spansk polis förhindrade svensk begå självmord efter dödshot mot vän

Annons

Läs också

ITV-anläggningarna kollapsar

Skriven av En Sueco

Pensionen höjs

Goya kommer till Málaga

Svenska kyrkan har öppnat med ny kyrkoherde

Andalusien storsatsar

Araber vill bygga för 6 miljoner euro

Annons

Läs också

Nu blir det lättare att bygga i Fuengirola

Skriven av En Sueco

VTC:are ökar stormartat i Málaga

Skriven av En Sueco

Ny Rotary Club på Solkusten

Skriven av En Sueco

Direktflyg mellan Málaga och Qatar

Skriven av En Sueco

Ny regering nästa vecka

Skriven av En Sueco

Färst antal trafikolyckor under 2019

Skriven av En Sueco

Markanta prisökningar på bostäder

Skriven av En Sueco

Mangocello - njut den som den är eller i en cocktail

Skriven av Sara Laine, sara@norrbom.com
Annons