4. november, 2019  |  Skriven av En Sueco

Framgångsrika fastighetsmäklaren Kent Schanke ansluter sig till Nordica Sales & Rentals

Kent Schanke är tillbaka i fastighetsbranschen och ansluter sig till den välrenommerade fastighetsmäklarbyrån Nordica Sales & Rentals.
 
Han är allt annat än ny på Costa del Sol. Kent Schanke började sin karriär på kusten hos Handelsbanken och sedan Swedbank, och fortsatte därefter under många år som framgångsrik fastighetsmäklare och delägare på Fastighetsbyrån. Med åren har Kent Schanke dock känt att dagarna blivit allt mer upptagna av andra arbetsuppgifter och att han haft allt mindre tid åt det som han verkligen brinner för.

”Jag ville släppa taget om ansvaret som det innebär att vara delägare i ett företag och i stället göra det som jag tycker är roligast – att vara ute och träffa kunderna och uppfylla deras drömmar!”, berättar Kent Schanke och fortsätter: ”Jag har varit ledig sedan i vintras och funderat på hur jag ska fortsätta, för jag vill definitivt inte sluta jobba ännu.
 
Ledigheten inföll också väl med en tid då min far blev mycket sjuk och sedan gick bort, och allt som ett sådant skede i livet bär med sig. Många mäklarfirmor har hört av sig under året och det är kul att ens ’Bäst-före-datum’ ännu inte gått ut, så nu är det dags att komma tillbaka, och det ska bli skönt att dra igång igen.”
 
Kent Schanke har varit permanent bosatt i Spanien sedan år 2000. Under hans många år inom bank och fastighetsbranschen har han byggt upp en fantastisk erfarenhet och ett stort nätverk. Han säger att han med professionalism, stort människointresse och god kännedom om den lokala fastighetsmarknaden kan hjälpa sina kunder att hitta sitt drömboende här på kusten. Och detta gör han alltså i samarbete med Nordica Sales & Rentals, fastighetsmäklarbyrån som startade i Nueva Andalucía 1981, där Kent Schanke, med bred kännedom om hela kusten, nu alltså börjar den 1 november.
 
Kent Schanke: 0034 609 168 664 / kent@nordicamarbella.com
 

Senaste nyheterna

Goya kommer till Málaga

Svenska kyrkan har öppnat med ny kyrkoherde

Andalusien storsatsar

Araber vill bygga för 6 miljoner euro

Spansk polis förhindrade svensk begå självmord efter dödshot mot vän

Annons

Läs också

ITV-anläggningarna kollapsar

Skriven av En Sueco

Pensionen höjs

Goya kommer till Málaga

Svenska kyrkan har öppnat med ny kyrkoherde

Andalusien storsatsar

Araber vill bygga för 6 miljoner euro

Annons

Läs också

Nu blir det lättare att bygga i Fuengirola

Skriven av En Sueco

VTC:are ökar stormartat i Málaga

Skriven av En Sueco

Ny Rotary Club på Solkusten

Skriven av En Sueco

Direktflyg mellan Málaga och Qatar

Skriven av En Sueco

Ny regering nästa vecka

Skriven av En Sueco

Färst antal trafikolyckor under 2019

Skriven av En Sueco

Markanta prisökningar på bostäder

Skriven av En Sueco

Mangocello - njut den som den är eller i en cocktail

Skriven av Sara Laine, sara@norrbom.com
Annons