7. november, 2019  |  Skriven av En Sueco

Cortidea skapar trevnad i ditt hem och öppnar snart ny butik i Marbella

Under många år har Henrik Stæhr velat öppna en butik i Marbella och nu har nedräkningen börjat. I början av november öppnar Cortidea Marbella på den gyllene milen, vilket blir deras andra butik på kusten.
 
Cortidea har allt fler kunder i Marbella och markanden går framåt, så Henrik Stæhr vill gärna komma närmare kunderna som befinner sig i Marbellaområdet.
 
Personlig service, bra hantverk och många års erfarenhet är saker som gör att kunderna gång på gång väljer Cortidea som deras leverantör av gardiner, rullgardiner och persienner.
”Det är en fråga om tillit”, säger en av Cortideas trogna kunder och fortsätter: ”Vi litar 100 procent på dem. De var med oss från börja till slut, även efter att våra gardiner hängts upp.”
 
Gardiner är en värld full av möjligheter och överraskningar. Möjligheterna för att skapa den rätta stämningen i ditt hem är oändliga med hjälp av Henrik Stæhr, som har en skandinavisk ingångvinkel till gardiner. Med sina många års erfarenhet har han kunskapen att ge dig råd så att du blir helt nöjd. Cortidea erbjuder även gratis konsultation i ditt eget hem, med färgprover, tygprover, persienner och kataloger från olika tillverkare. Många föredrar att ha tyg-, tapet- och färgprover i handen i det egna hemmet så att man kan se ljusinfall och lätt föreställa sig hur t ex gardiner i ny design skulle passa med resten av möblerna.
 
Många blir också överraskade över alla de nya produkter som finns, som elektriska och fjärrkontrollstyrda gardiner. T ex kan man nu få återuppladdningsbara motorer så dessa kan sättas upp även där det inte finns eluttag – Cortidea har allt i det välsorterade sortimentet, men är specialister inom kvalitetsgardiner, mattor, omklädnad, tapet, mjuka möbler och solavskärmning.
 
Missionen är att leverera fina, attraktiva kvalitetsprodukter och de är kända för att ha ett stort utbud med moderna och trendiga märken när det kommer till gardiner och inredning. Deras mål är att erbjuda kunderna produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser och med service utöver det vanliga.
 
I Marbellabutiken kommer Cortidea att presentera deras kända märken som Luxaflex, Designer Guild och Jab. De kommer även presentera snygga produkter från Javier Barrio, Creation Baumann, Chivasso m.fl. Hos Cortidea, både i Marbella och Mijas, kommer du hitta dessa märken och det finns ett brett utbud med material, färger och priser, så att du alltid kan hitta en färg och en design som passar dig.
 
Du hittar Cortidea på Ctra. de Mijas, Edif Cortijo del Agua och snart även i Marbella på The Golden Mile, Urb. Marbella Real loc. 3, Avenida Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe. Öppettider: måndag-fredag kl. 10.00.18.00. Telefon: +34 952 46 12 21. www.cortidea.com
 

Senaste nyheterna

Goya kommer till Málaga

Svenska kyrkan har öppnat med ny kyrkoherde

Andalusien storsatsar

Araber vill bygga för 6 miljoner euro

Spansk polis förhindrade svensk begå självmord efter dödshot mot vän

Annons

Läs också

ITV-anläggningarna kollapsar

Skriven av En Sueco

Pensionen höjs

Goya kommer till Málaga

Svenska kyrkan har öppnat med ny kyrkoherde

Andalusien storsatsar

Araber vill bygga för 6 miljoner euro

Annons

Läs också

Nu blir det lättare att bygga i Fuengirola

Skriven av En Sueco

VTC:are ökar stormartat i Málaga

Skriven av En Sueco

Ny Rotary Club på Solkusten

Skriven av En Sueco

Direktflyg mellan Málaga och Qatar

Skriven av En Sueco

Ny regering nästa vecka

Skriven av En Sueco

Färst antal trafikolyckor under 2019

Skriven av En Sueco

Markanta prisökningar på bostäder

Skriven av En Sueco

Mangocello - njut den som den är eller i en cocktail

Skriven av Sara Laine, sara@norrbom.com
Annons