6. oktober, 2020  |  Skriven av En Sueco

Anni från Annis Vital Shop firar 30-årsjubileum den 14 oktober med massor av unika erbjudanden!

Trots corona har jag bestämt mig för att fira dagen med många bra erbjudanden i våra två butiker såväl som online. Erbjudandena gäller endast denna dag och så länge lagret räcker! Jag hoppas att många kunder kommer och hjälper mig att göra detta till en festlig dag, samtidigt som jag ber alla om att ta hänsyn beträffande avstånd, masker och handsprit.

Det nämnda datumet men 1990 börjar omedvetet det första lilla steget till det som senare kom att bli Annis Vital Shop. På kvällen den 14 oktober 1990 satte jag för första gången min fot på Gibraltar, efter en studievistelse i England. Jag blev hämtad av min dåvarande man, som hade ankommit några dagar tidigare. Tillsammans begav vi oss till vårt tillfälliga hem, nämligen rum 807 på Stella Polaris i Torreblanca, nu Hotel Gardenia.

Min dåvarande man och jag arbetade som hälsoexperter hos resebyrån Tjæreborg, där vi täckte ett brett utbud av hälsotjänster till semesterfirare. Vi hade ett varierande utbud med föreläsare från Danmark, vegetarisk mat, vattengymnastik i inomhuspoolen, massage och erbjudanden med att testa vitaminer och mineraler.

Senare öppnade vi ett litet hälsokostcafé som hette Helseshoppen, det var 8 m2, på hotellet. På den tiden hette vårt företag Helse- & kulturcentret.

Det visade sig snabbt att de som var mest intresserade av alla dessa erbjudanden var de fastboende på Costa del Sol, och med hjälp av vänner och med ren pionjäranda flyttade vi till en härligt stor, hyrd villa i Torreblanca, där alla erbjudanden från hotellet fortsatte.

Nils, min yngsta son, anslöt sig ganska snabbt till oss, och han är i dag delägare och ansvarar för den dagliga verksamheten i vår avdelning i Elviria, (Marbella) som också inkluderar en webbutik.

Efter ett par spännande och underbara år i den magnifika villan beslutar Nils och jag oss för att fokusera på butiksdelen av hälsokostprodukter. Vi ändrade namnet på företaget till Annis Vital Shop och flyttade till vår första riktiga butik i Los Boliches.

Vid ett tillfälle hade vi fem Annis Vital Shop-butiker. Det var ett omänskligt hårt arbetstryck, och vi bestämde oss för att stänga de butiker som omsatte minst. I dag består Annis Vital Shop av våra två butiker i Los Boliches och i Elviria samt vår yngsta stjärna på himlen, nämligen vår webbutik.

På återseende hos Annis Vital Shop den 14 oktober, oavsett om du väljer att träffa oss i Los Boliches, Elviria eller online. 

Senaste nyheterna

Stor gasexplosion i Madrid

Flygbolaget Norwegian räddas

Costa del Sol stänger kommungränserna

Restriktionerna ses över varje vecka

Fruktad brottsling gripen i Fuengirola

Mer regn att vänta

Annons

Läs också

Tydligt besked från regeringen: Nej till lockdowns

Skriven av En Sueco

Kommungränserna stängda i hela Andalusien

Stor gasexplosion i Madrid

Flygbolaget Norwegian räddas

Costa del Sol stänger kommungränserna

Restriktionerna ses över varje vecka

Fruktad brottsling gripen i Fuengirola

Annons

Läs också

Passagerarantalet kollapsar på Málagas flygplats

Skriven av En Sueco

Juan Carlos blir delvis okränkbar

Skriven av En Sueco

Snö och kyla över hela landet

Skriven av En Sueco

Covid-19: smittrekord på Costa del Sol

Skriven av En Sueco

Massor av vatten

Skriven av En Sueco

Rean startar

Skriven av En Sueco

Första Moderna-vaccinen på väg till Spanien

Skriven av En Sueco

Storm över Costa del Sol

Skriven av En Sueco