1. februari, 2020  |  Skriven av En Sueco

Återigen svensk tv på Costa del Sol

Leverantörerna har varit många – liksom även möjligheterna. Att se svensk tv på Costa del Sol har onekligen varit en brokig historia men ny har Tommy Larsen från FHC-euro.net någonting som ser ut att vara en hållbar lösning. Sedan 2013 har han levererat internet och tv-lösningar till svenskarna i Almuñécar-trakten. Och det är just den möjligheten som han nu vill erbjuda alla svenskar på Costa del Sol. Erbjudandet är som följer: för 35 euro i månaden, eller 300 euro + moms om året, får du alla svenska kanaler – även de populära SVT 1 & 2, TV 4, Kanal 5, Sjuan, TV 8, Kanal 9, TV 4 Guld och Fakta samt Kunskapskanalen, och många internationella kanaler som bland annat de eftertraktade kanalerna Viasat Golf och Eurosport. 

”Vi betalar våra licenser för kanalerna, vår skatt och moms. Därför har vi en laglig produkt, och därför är vi fortfarande här efter så många år”, berättar Tommy Larsen, som fram till nu bara valt att fokusera på sitt lokalområde. ”När jag flyttade hit till Almuñécar år 2001 fanns det knappt internet i staden. Därför såg jag det som en utmaning att etablera ett bra och stabilt nät. Sedan 2013 har hela staden och de omkringliggande områdena haft fibernät från FHC-euro.net och därmed även möjlighet att se svensk tv”, förklarar Tommy Larsen och fortsätter: ”Antingen så köper man en box hos oss eller tar ned kanalerna direkt till sin PC eller SmartTv, som har internet. Man behöver bara ha en stabil nätuppkoppling. Sedan ordnar vi resten.”

Just det med att ”ordna resten” lägger Tommy och hans team stor vikt vid: ”Vi konkurrerar inte med pris på kvalitet och service. Därför finns vi per telefon, SMS och e-mail hela dygnet och tittar även förbi om det är nödvändigt. Det är ingen hemlighet att det bor många äldre på kusten som ibland kan behöva teknisk hjälp. Det finns också många som bara bor här delar av året varför vi också anpassat våra tv-paket så att man bara betalar för antalet månader som man är här.”

Hos FHC-euro.net har Tommy Larsen i dag ett litet team på tre man, och till nya kunder ger de nu 14 dagars svensk tv gratis. ”Då kan alla se att det faktiskt fungerar”, avslutar den skandinaviska tv-mannen.

Kontakt:

FHC-euro.net/Tommy Larsen

E-mail: tl@fhc-euro.net / tl@fhc-boxtv.net / info@fhc-euro.net

Telefon: 695 098 741

Senaste nyheterna

Ännu svårare att besiktiga bilen

Tornado i Estepona

Covid-19: Andalusien förlänger restriktionerna

Covid-19: Vaccineringsplan för befolkningen färdig

Stor tumult kring ny skollag

Black Friday förväntas slå alla rekord

Annons

Läs också

Covid-19: Regeringens vaccineringsplan är färdig

Skriven av En Sueco

Covid-19: smittsiffrorna störtdyker i Andalusien

Ännu svårare att besiktiga bilen

Tornado i Estepona

La Sueca hälsar välkommen till En Sueco december 2020

Ett fenomen här för att stanna – Onlineunderhållning i Spanien

Covid-19: Andalusien förlänger restriktionerna

Annons

Läs också

Kommuner sparar förmögenheter på årets julbelysningar och event

Skriven av En Sueco

Covid-19: Restriktionerna revideras i helgen

Skriven av En Sueco

Covid-19: Positiv utveckling i det mesta av Spanien

Skriven av En Sueco

BBVA kanske köper Banco Sabadell

Skriven av En Sueco

Covid-19: Restriktionerna börjar ge effekt

Skriven av En Sueco

Covid-19: Ytterligare ett vaccin på väg till Spanien

Skriven av En Sueco

Stor bankfusion på väg

Skriven av En Sueco

Den nya P.A.D.-kalendern är färdig, så var redo för 2021 och hjälp djuren på samma gång!

Skriven av En Sueco