31. mars, 2020  |  Skriven av Nana Norrbom

Bli redo för sommaren redan nu!

De flesta kvinnor känner till problemet med eyeliner och brynpenna, som blir mjuka och svåra att arbeta med i värmen. Även huden blir varm och makeupen ”försvinner” nästan bokstavligen som dagg i solsken – eller rinner ut eller kladdar, så att strecket som från början prydde fransraden plötsligt sitter mitt på ögonlocket. Många känner säkert också igen att man tecknat två fina bryn på morgonen bara för att senare på dagen se sig i spegeln för att konstatera att man plötsligt bara har ett ögonbryn… hur kul är egentligen det? 


Här kan permanent makeup vara lösningen.

Med permanent makeup kan ögonbrynen fräschas upp eller göras tydligare genom att permanent makeup läggs in mellan de naturliga hårstråna. Den senaste tekniken är den så kallade 3D-tekniken, med hår tecknat som naturliga hårstrån. Färgmöjligheterna är många, med allt från varma till neutrala och kalla nyanser. Bryn skapade med permanent makeup håller i ca två till tre år, varefter de behöver fyllas på, för de försvinner.

Den permanenta eyelinern kan göras på olika sätt; fint och smalt eller lite bredare för den som vill ha en mer framträdande look – och viktigast av allt, den sitter kvar där den ska, oavsett om man kastar sig i havets vågor, svettas på tennisbanan, shoppar igenom den sommarvarma storstaden eller bara har en lång och hård arbetsdag på kontoret.

Permanent eyeliner finns i den populära svarta färgen eller i snygga blåa och gröna nyanser. Det mesta är möjligt att blanda sig till, så favoritfärgen från ens kajalpenna kan ganska enkelt kopieras med fint resultat.

Att teckna upp läpplinjen är lika populärt då det gör munnen mer uttrycksfull. Den naturliga läpplinjen har en tendens att bli otydligare med åren och vi alla vet hur snabbt även en kvalitets-läppenna försvinner eller hamnar på vattenglaset med läppstiftet. Med den permanenta läpplinjen räcker det ofta med att bara använda lite lip gloss, då linjen ger både form och färg till läpparna.

Färgmöjligheterna är många och den permanenta önskelooken kan uppnås på bara några timmar på kliniken.

Permanent makeup är testat för att säkra att till och med kvinnor med extremt känslig hud inte upplever allergiska reaktioner. Alltså är permanent makeup en bra lösning till kvinnor som får allergiska reaktioner som eksem, klåda och irritation av vanlig makeup. 

Få fina ögonbryn, läppar eller eyeliner som sitter där den ska, dygnet runt, innan värmen och badsäsongen startar på allvar.

För bokning av testkonsultation, kontakta Nana Norrbom på tel. 610 716 048.

Senaste nyheterna

Ännu svårare att besiktiga bilen

Tornado i Estepona

Covid-19: Andalusien förlänger restriktionerna

Covid-19: Vaccineringsplan för befolkningen färdig

Stor tumult kring ny skollag

Black Friday förväntas slå alla rekord

Annons

Läs också

Covid-19: Regeringens vaccineringsplan är färdig

Skriven av En Sueco

Covid-19: smittsiffrorna störtdyker i Andalusien

Ännu svårare att besiktiga bilen

Tornado i Estepona

La Sueca hälsar välkommen till En Sueco december 2020

Ett fenomen här för att stanna – Onlineunderhållning i Spanien

Covid-19: Andalusien förlänger restriktionerna

Annons

Läs också

Kommuner sparar förmögenheter på årets julbelysningar och event

Skriven av En Sueco

Covid-19: Restriktionerna revideras i helgen

Skriven av En Sueco

Covid-19: Positiv utveckling i det mesta av Spanien

Skriven av En Sueco

BBVA kanske köper Banco Sabadell

Skriven av En Sueco

Covid-19: Restriktionerna börjar ge effekt

Skriven av En Sueco

Covid-19: Ytterligare ett vaccin på väg till Spanien

Skriven av En Sueco

Stor bankfusion på väg

Skriven av En Sueco

Den nya P.A.D.-kalendern är färdig, så var redo för 2021 och hjälp djuren på samma gång!

Skriven av En Sueco