Covid-19: Ryssarna har vaccin!

Covid-19: Ryssarna har vaccin!

I hela världen pågår ett intensivt arbete med att ta fram ett vaccin mot det fruktade coronaviruset. Det har länge sagts att USA och Kina befinner sig i täten för forskningsarbetet men nu ser det kanske ut som om ryssarna kan hinna före. Ryssland har i alla fall påstått att de kommer att vara redo att massproducera ett vaccin redan i september, och att vaccinet än så länge visats vara effektivt på 50 försökspersoner. Ryssland kommer nu att fortsätta med ytterliga försök under juli och säger sig vara redo att registrera det nya varumärket i augusti, för att påbörja produktionen i stor volym i september.

Ryssland är ett av de länder som drabbats hårdast av coronaviruset och ryska laboratorier har sedan maj forskat intensivt på att utveckla ett vaccin mot Covid-10.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.