31. mars, 2020  |  Skriven av Sol Eyes

Medicinsk turism

Medicinsk turism är resebranschens snabbast växande sektor i Europa. Sjukvårds- och wellness-turism ser en massiv ökning på 10-15 procent varje år. Spanien har hållit sin plats som en av de populäraste länderna att resa till från Skandinavien, de Brittiska öarna samt Baltikum. 

Privatklinik där du kan kommunicera på ditt eget språk.

Varför attraherar privat sjukvård utomlands? 

Dagens resenärer brukar vara mycket prismedvetna och göra jämförelser mellan privatklinikvård i sitt hemland och i t ex Spanien. De som vill komma undan lite billigare, eller slippa långa väntetider, tar sig gärna till en privatklinik där de kan kommunicera på sitt eget språk, med pålitlig och högkvalitativ vård, och samtidigt passar de på att kombinera de medicinska behandlingarna med vanlig turism.

Stadigt stigande priser för sjukvård och långa köer till nationella hälsovårdstjänster i EU-länderna får många resenärer att leta sig till olika slags behandling utomlands. 

Specialister i världsklass som garanterar att du är i goda händer.

Sol Eyes internationella kliniker på Costa del Sol i Spanien specialiserar sig på ögonmedicin, -kirurgi och läkartjänster i världsklass. Företaget har funnits sedan 2014 och har expanderat i jämn takt sedan dess. I dag har de två kliniker i Málagaregionen med ögonkliniker där du kan dra nytta av deras ögonspecialisttjänster som t ex årliga undersökningar, specialvård, torra ögon-behandling, laser-ögonoperation eller bli av med katarakt eller ålderssynthet. Den medicinska avdelningens tjänsteutbud omfattar ortopeder, kärlkirurg, plastikkirurg, fysioterapeuter, gynekolog, urolog och kosmetologer, alla i världsklass. Du tas hand om av erfarna specialister som garanterar att du är i goda händer. Klinikerna består av lokaler designade in i minsta detalj enligt Dr. Petri Oksmans önskemål med toppmodern undersöknings- och behandlingsutrustning samt erbjuder den samlade erfarenheten av personalens tiotusentals gjorda ingrepp under flera decennier.

Toppmodern undersöknings- och behandlingsutrustning.

Patientberättelse

"I dag, på årsdagen efter min linsoperation, började jag tänka på hur allt gick till. Det kändes som ett bra beslut att byta ut Finland och frost i mitten av januari till Spaniens värme, för att ta hand om problemen med ålderssynthets som jag länge gått med. I över 40 år hade jag klarat mig utan glasögon, och tanken på läsglasögon kändes allt mera onaturligt för mig. Förundersökningen genomfördes under semesterens första dag. Sedan fick min fru och jag, i lugn och ro, njuta av goda tapas, fina sandstränder, bergsbyar, vandring och den andalusiska solen. På själva operationsdagen kände jag mig lite spänd, men personalen hos SolEyes fick mig, tack vare deras säkerhet och trygghet inom sitt fack, att slappna av fort. Operationen i sig var lätt gick fort, och bara 15 minuter efter operationen kunde jag läsa texten på mobilskärmen, någonting jag inte hade kunnat göra på länge – så känslan var fantastisk! 

Jag vill rikta ett stort tack till den skickliga ögonkirurgen Petri Oksman, och jag kan varmt rekommendera SolEyes. Detta var en semesterresa vilket jag fick både nytta och glädje till resten av mitt liv!", berättar Juha, 50 år.

Senaste nyheterna

Ännu svårare att besiktiga bilen

Tornado i Estepona

Covid-19: Andalusien förlänger restriktionerna

Covid-19: Vaccineringsplan för befolkningen färdig

Stor tumult kring ny skollag

Black Friday förväntas slå alla rekord

Annons

Läs också

Covid-19: Regeringens vaccineringsplan är färdig

Skriven av En Sueco

Covid-19: smittsiffrorna störtdyker i Andalusien

Ännu svårare att besiktiga bilen

Tornado i Estepona

La Sueca hälsar välkommen till En Sueco december 2020

Ett fenomen här för att stanna – Onlineunderhållning i Spanien

Covid-19: Andalusien förlänger restriktionerna

Annons

Läs också

Kommuner sparar förmögenheter på årets julbelysningar och event

Skriven av En Sueco

Covid-19: Restriktionerna revideras i helgen

Skriven av En Sueco

Covid-19: Positiv utveckling i det mesta av Spanien

Skriven av En Sueco

BBVA kanske köper Banco Sabadell

Skriven av En Sueco

Covid-19: Restriktionerna börjar ge effekt

Skriven av En Sueco

Covid-19: Ytterligare ett vaccin på väg till Spanien

Skriven av En Sueco

Stor bankfusion på väg

Skriven av En Sueco

Den nya P.A.D.-kalendern är färdig, så var redo för 2021 och hjälp djuren på samma gång!

Skriven av En Sueco