3. januari, 2020  |  Skriven av En Sueco

Sneaky Finders − mordmysteriet kommer till Málaga nu i januari

Känner du att du har en inre Hercule Poirot, Sherlock Homes, Ms. Marple, Jessica Fletcher, Columbo eller kanske en Tin Tin i magen? Då är det dags att plocka fram detektivhatten när rollspelsversionen av det populära brädspelet Cluedo går av stapeln den 25 januari i centrala Málaga.

Många deltagande lag klär ut sig till eventet, så när det är dags kan man förvänta sig att se fullt av detektiver i temarätta kläder i centrala Málaga.

Det är företaget CluedUpp som står bakom eventet som redan hållits i hundratals städer i hela Europa. Temat för eventet i Málaga är Sneaky Finders, som baseras på BBC-dramat Peaky Blinders, och historien kräver att detektiverna tar del i att reda ut en spännande och komplicerad mordgåta som äger rum på 1920-talet.

Rent praktiskt är det ett spel som tar dig runt i stadens centrum, där du som deltagare, via CluedUpps app ska hitta virtuella vittnen, avskriva misstänkta och fånga mördaren, innan det är för sent.

CluedUpps grundare, Tref Griffiths, säger: ”Här hos CluedUpp är vi stora fans av Peaky Blinders och då det släpps en ny säsong redan i början av 2020 tänkte vi att det är den bästa tidpunkten att hålla vårt Sneaky Finders-evenemang, som är inspirerat av 1920-talets Peaky Blinders-period. Vi är spända på om våra detektiver klarar av gåtan och lösa vårat hittills svåraste fall.”

Spelet spelas till fots runt i centrala Málaga men utspelar sig i CluedUpps app, som kan laddas ned till både iOS och Android.

Mordmysteriet löses alltså via CluedUpps app, som finns till både iOS och Android. Allt du behöver för att vara med är en smartphone och ett lag med sex listiga detektiver, som kan delta i mordmysteriet i Málaga den 25 januari (hålls endast denna dag i Málaga).

Biljetter finns redan att köpa och kostar 42 euro för ett lag med sex vuxna (små detektiver och hundar får vara med gratis) och kan köpas på CluedUpps webbsida: www.cluedupp.com/products/malaga-detective-day

Senaste nyheterna

Goya kommer till Málaga

Svenska kyrkan har öppnat med ny kyrkoherde

Andalusien storsatsar

Araber vill bygga för 6 miljoner euro

Spansk polis förhindrade svensk begå självmord efter dödshot mot vän

Annons

Läs också

ITV-anläggningarna kollapsar

Skriven av En Sueco

Pensionen höjs

Goya kommer till Málaga

Svenska kyrkan har öppnat med ny kyrkoherde

Andalusien storsatsar

Araber vill bygga för 6 miljoner euro

Annons

Läs också

Nu blir det lättare att bygga i Fuengirola

Skriven av En Sueco

VTC:are ökar stormartat i Málaga

Skriven av En Sueco

Ny Rotary Club på Solkusten

Skriven av En Sueco

Direktflyg mellan Málaga och Qatar

Skriven av En Sueco

Ny regering nästa vecka

Skriven av En Sueco

Färst antal trafikolyckor under 2019

Skriven av En Sueco

Markanta prisökningar på bostäder

Skriven av En Sueco

Mangocello - njut den som den är eller i en cocktail

Skriven av Sara Laine, sara@norrbom.com
Annons