Var redo inför julens tv-program – Electronbox erbjuder IPTV med svenska kanaler

Var redo inför julens tv-program - Electronbox erbjuder IPTV med svenska kanaler

Electronbox/PC Doctor, det kända företaget i Fuengirola som arbetar med reparationer av datorer och IT-tjänster presenterar nu en ny IPTV-tjänst. Paketet inkluderar både svenska och danska kanaler, som finns organiserade efter land. Du kan sortera dina favoriter och även få tillgång till internationella filmer och live sportsändningar. Om du väljer en Android box får du även tillgång till annat online-innehåll som t ex Netflix, YouTube, Google m.m. direkt från din IPTV box på din tv.
 
Så fungerar det – lätt och trygg installation

Electronbox/PC Doctor testar först din internethastighet. Det sker så att en kvalificerad tekniker kommer hem till dig, installerar och konfigurerar – och försäkrar sig att allting är bra. Det finns en bindningstid på sex månader till att börja med och därefter är det helt flexibelt. Du kan välja till och från på månadsbasis, som om du t ex ska till Sverige två månader under sommaren så kan du pausa tjänsten, därmed också betalningen, och återuppta den när du kommer tillbaka. Alternativt fortsätter du med att betala kvartalsvis.
 
Datorproblem? Titta förbi på kontoret
Utöver IPTV erbjuder PC Doctor även flera tjänster i form av IT-support på plats eller som distanstjänst för kunder som har problem med IT-säkerhet, mjukvara och liknande. Allt som inte kan göras på distans kan lösas med att en tekniker gör ett hembesök. Alternativt kan du ta med dig din dator, Mac, surfplatta eller liknande till Electronbox/PC Doctor för reparation, service, uppdatering eller säkerhetsinstallationer.
Företaget upprättar och underhåller även hemsidor och Sky-service.
 
info@electronbox.net
Tel. 952 591 071
 
Avda. Alcalde Clemente Díaz Ruíz 14, Fuengirola
OBS! I början av december så flyttar Electronbox. SP efter ca den 7 december hittas kontoret på Avenida Jesus Santo Rein 11, “Vega 1” local 1 (precis bakom Svenska kyrkan i Fuengirola).

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.